Conacul Sfântul Sava Brancovici
Conacul Sfântul Sava Brancovici
Degustare de vin și mâncăruri Ineuane Degustare de vin și mâncăruri Ineuane

Degustare de vin și mâncăruri Ineuane

Conacul Sfântul Sava Brâncovici vă poate o experiență autentică și deosebită dacă doriți să experimentați cultura și tradițiile locale din Ineu. Una dintre cele mai interesante activități organizate de echipa noastră este degustarea de produse Ineuane.

Gabriela Popa
28 Mai 2022
Share:

Putem organiza o vizită la carmangeria unui maestru măcelar din zonă, pentru a vedea cum se prepară produsele tradiționale Ineuane, dar și pentru participa la o degustare a acestor produse, experimentând gusturile autentice și deosebite ale Ineuului.

 

La fel de interesantă este și vizita la o cramă locală, unde puteți descoperi secretele vinurilor locale și puteți degusta diferite soiuri de vinuri. Aici veți descoperi povesti despre istoria vinurilor din zonă și despre procesul de producție.

 

Pe lângă gusturile deosebite, aceste excursii oferă o experiență cu adevărat autentică, permițându-vă să vă conectați cu tradițiile și cultura locală. Este o oportunitate excelentă de a învăța mai multe despre istoria și tradițiile Ineului și de a vă bucura de cultura locală.

 

Vă așteptăm, apoi, la Conacul Sfântul Sava Brâncovici oferă, unde vă puteți caza într-un loc în care luxul și tradiția se îmbină perfect pentru o experiență inedită. Putem face un foc de tabără, lângă care să ne bucurăm de un păhărel de țuică sau vin fiert. În restaurantul conacului veți găsi un meniu variat, de la produse tradiționale din ingrediente locale, până la preparate de fine dining.

 

Excursiile organizate de echipa noastră vă oferă o experiență autentică, plină de emoții și gusturi deosebite. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe complete în Ineu, aceste excursii sunt cu siguranță o alegere excelentă.

 

Vă invităm să petreceți un week-end întreg în Ineu, experimentând atât tradițiile locale, cât și confortul și relaxarea oferite de conac.

Fii la curent cu ultimele noutăți

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.