Conacul Sfântul Sava Brancovici
Conacul Sfântul Sava Brancovici
Relaxare la băi termale Relaxare la băi termale

Relaxare la băi termale

Dacă vreți să vă cazați la conacul nostru și sunteți în căutarea unei activități relaxante, atunci băile termale Felix și băile termale Gyula sunt două opțiuni care merită luate în considerare. Acestea sunt locuri unde puteți scăpa de stresul zilnic și puteți experimenta o stare de liniște și relaxare maximă.

Gabriela Popa
28 Mai 2022
Share:

Pentru că punem accent pe crearea unei experiențe complete, conacul nostru vă poate ajuta în organizarea unei astfel de excursii. 

 

Baile termale Felix sunt o destinație populară pentru turismul balnear din România și este potrivită pentru cei care doresc să se bucure de o experiență deosebită de relaxare. Aceste băi termale oferă o varietate de tratamente, precum sauna, electro si hidro terapie, sauna, piscine acoperite si in aer liber, sali de gimnastica medicala, instalatii pentru aplicatii calde cu namol si parafina, bazine cu apa termala și instalatii pentru elongatii sub apa.

 

Ştrandul Băilor Cetăţii din Gyula, cel mai frumos dintre băile termale din Ungaria se găseşte în parcul secular desfăşurat pe 8,5 hectare al Castelului Almássy, astazi ocrotit prin lege. Bazinele termale şi wellness, paradisul acvatic al copiilor, bazinele cu valuri artificiale şi jacuzzi, toboganele uriaşe şi camicaze, respectiv bazinul sportiv de 50 m, care poate fi folosit şi iarna, oferă delectare perfectă tuturor categoriilor de vârstă. Centrul wellness, iluminat special, poate fi utilizat şi după închiderea programului băilor termale, unde condiţiile pentru un mod de viaţă sănătos sunt asigurate de 10 elemente acvatice speciale, 2 saune şi 2 bai cu aburi.

 

Echipa de la conac vă poate oferi servicii de transport către aceste băi termale și poate organiza programe personalizate pentru o experiență de relaxare completă. După o zi întreagă petrecută la baile termale, vă așteptăm la conac pentru a vă odihni într-un loc autentic și confortabil, savurând un pahar de vin și bucurându-vă de mâncăruri tradiționale.

 

Dacă doriți să vă relaxați și să experimentați o stare de liniște și pace, o excursie la baile termale Gyula sau baile termale Felix poate fi o alegere excelentă. Și dacă doriți să faceți această experiență și mai specială, conacul nostru vă poate îndruma și către alte activități.

Fii la curent cu ultimele noutăți

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.