Conacul Sfântul Sava Brancovici
Conacul Sfântul Sava Brancovici
 • Content/evenimente/slider-activitati-traditionale-conac-ineu.png Content/evenimente/slider-activitati-traditionale-conac-ineu.png

  Activități tradiționale de TEAMBUILDING

  Bucură-te de o experiență tradițională completă
  Cere ofertă

  Activități tradiționale

  Content/evenimente/organizare-evenimente-corporate-conacul-oradea.jpg

  Activități tradiționale

  Conacul nostru este locul perfect pentru a organiza diverse activități de team building. Suntem mândri să vă oferim o experiență completă, plină de tradiție și voie bună, care să vă ajute să vă uniți ca echipă și ca prieteni.

  În apropierea conacului nostru există o mulțime de activități pe care le putem organiza pentru a vă ajuta să vă simțiți cu adevărat conectați cu natura și cultura zonei. De exemplu, puteți merge în drumeții sau puteți vizita obiectivele turistice din zonă, sau puteți participa la vizitarea unui atelier de prelucrare a lemnului și a nuielelor, unde veți putea învăța despre tradițiile locale și obiceiurile ineuenilor de odinioară.

  Organizare TEAMBUILDING

  Experiențe memorabile pentru colegii și partenerii tăi.

  Pentru iubitorii de vin, suntem bucuroși să vă oferim degustări de vin dintr-o cramă locală, unde veți putea afla mai multe despre procesul de producție a vinului și să degustați diverse sortimente, produse în regiunea noastră.

  De asemenea, puteți vizita carmangeria unui maestru măcelar și alte gospodării țărănești, unde veți descoperi secretele gastronomiei locale și veți putea gusta diverse preparate locale, proaspete și delicioase.

  Seara, ne putem bucura împreună de o țuică sau un vin fiert, în timp ce stăm la foc de tabără sub stele. Aceste momente vor ajuta echipa voastră să se relaxeze și să se conecteze într-un mod mai profund și mai personal.

  Indiferent de preferințele dumneavoastră, suntem siguri că vom putea să organizăm activități de team building care să vă ofere o experiență de neuitat, plină de distracție și voie bună.

  Fii la curent cu ultimele noutăți

  Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.